Participa!

1. Busca el teu fantasma

Troba-ho explorant el barri de Poble Nou de Barcelona amb el Streetview de Google. Com veuràs hi ha molts fantasmes, tots tenen un detall que crida l'atenció, un element de misteri o bé una història darrere. Alguns d'ells els treurem del Street View i els retornarem al carrer.   

Aquí pots veure la zona indicativa on farem la pegada i els fantasmes ja assenyalats. Alguns es podran pegar fàcilment, uns altres pot ser que no, per això mira els comentaris de cada bandereta:


Mira Street Ghosts en un mapa més gran

 

2. Fes-li una foto

Captura la pantalla amb la imatge del fantasma que has trobat. (Si no saps com fer-ho al final de la pàgina hi ha unes instruccions)

 

3. Envia'ns el fantasma

Envia la captura de pantalla amb l'adreça exacta del fantasma (carrer i nombre) i un nom per reconèixer-te a talk@theinfluencers.org

Ens encantaria imprimir-los tots, però si seran molts haurem d'escollir els millors (per exemple descartarem un fantasma creuant el carrer perquè és impossible d'enganxar, el mateix un fantasma sobre un aparador d'una tenda o en la porta d'un habitatge). Envia'ns els teus fantasmes no més tard del dilluns 4 de novembre 2013. (No podem assegurar que podrem imprimir els fantasmes que ens arribin després)

 

ELS FANTASMES TORNEN AL CARRER!

Necessitem molta gent... Tothom està convidat a participar!
Dia: 9 de novembre
Hora i lloc: per confirmar

(Publicarem per aquí més detalls sobre el que caldrà portar aquell dia, però segurament farà falta una càmera per documentar i possiblement una escombra vella, ....i millor no vinguis amb les teves millors sabates) 

 

 

* Instruccions per fer una foto de la pantalla:
En Windows: (Alt + Impr Pant - després hauràs de pegar-la en el correu que ens envies)
En Macintosh: Shift+cmd+3 (captura de tota la pantalla) o Shift+cmd+4: (captura de la part de la pantalla que defineixes arrossegant)
En Linux: Hi ha diverses aplicacions que es poden utilitzar, mira la que ve per defecte amb la teva distribució favorita.